Je hostingaccount upgraden of downgraden

Als je extra ruimte, bandbreedte of functies nodig hebt voor je website, dan kun je je huidige hostingaccount upgraden.

Je hostingaccount upgraden of downgraden

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik op Upgrades of Opties naast de domeinnaam die je wilt gebruiken.
  4. Ga naar het tabblad Aanpassen.
  5. Selecteer een nieuw Pakket, Server-IP, Extra opslag, Vooraf betaalde tijdelijke opslagruimte, Extra bandbreedte, of Vooraf betaalde tijdelijke bandbreedte.

Opmerking: accounts met onbeperkte bandbreedte geven de menu's Extra bandbreedte of Vooraf betaalde tijdelijke bandbreedte niet weer.

6. Klik op Kassa en rond je aankoop af.

Het kan tot wel 24 uur duren voordat deze wijzigingen zijn doorgevoerd. We sturen je een e-mail als je upgrade is voltooid.

Opmerking: als je website bepaalde geavanceerde functies bevat, zoals ASP-, ASP.NET-, CGI-, of PHP-toepassingen en je een hostingpakket selecteert dat die geavanceerde functies niet ondersteunt, kan het zijn dat je website niet langer goed functioneert als het plan is gewijzigd. Zorg ervoor dat je website geen geavanceerde functies bevat VOORDAT je overstapt naar een pakket dat ze wellicht niet ondersteunt, of zorg ervoor dat je je webcontent dienovereenkomstig aanpast.

Zie het volgende artikel voor meer informatie: De domeinen van je hostingaccount beheren.