Je FTP-gebruikersnaam en -wachtwoord opnieuw instellen

Je kunt de referenties die je gebruikt om je aan te melden bij je hostingaccount via FTP opnieuw instellen of wijzigen, zodat je bestanden naar je account kunt uploaden met een FTP-client.

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in het gedeelte Instellingen op FTP-gebruikers.
  5. Selecteer in het menu Acties Wachtwoord wijzigen of Gebruikersnaam wijzigen naast de FTP-gebruiker die je wilt wijzigen.
  6. Voer de informatie in die je wilt gebruiken en klik vervolgens op Bijwerken.