Je FTP-gebruikersnaam en -wachtwoord opnieuw instellen

Je kunt de referenties die je gebruikt om je aan te melden bij je hostingaccount via FTP opnieuw instellen of wijzigen, zodat je bestanden naar je account kunt uploaden met een FTP-client.

De aanmeldingsgegevens van je hostingaccount opnieuw instellen of wijzigen

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik op FTP-toegang.

Als je het pictogram niet ziet, klik je op Meer weergeven in het gedeelte voor de domeinnaam die je wilt gebruiken en klik je vervolgens op FTP-toegang.

5. Klik in de kolom Naam op de FTP-gebruiker die je wilt aanpassen.
  6. Voer de nieuwe aanmeldingsgegevens in die je wilt gebruiken en klik vervolgens op OK.