Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

E-mailmarketing van GoDaddy Help

Je e-mails sociaal maken

Wat is er beter dan eenGoDaddy Email Marketing-campagne? Een GoDaddy Email Marketing-campagne die gekoppeld is aan al je sociale profielen en die je abonnees kunnen delen!

Er zijn twee verschillende soorten ‘sociale links‘ in GoDaddy Email Marketing die je kunt toevoegen aan je campagnes. De eerste zijn social media-pictogrammen die je gebruikers doorsturen naar je verschillende sociale profielen. De andere zijn social media-links waarmee je lezers de e-mail zelf kunnen delen.

Social media-pictogrammen toevoegen aan je GoDaddy Email Marketing-campagnes

Je kunt al je sociale profielen koppelen aan je GoDaddy Email Marketing-account. Vervolgens worden deze als pictogram weergegeven onderaan je GoDaddy Email Marketing-e-mails. (Ook kun je de plaats van deze pictogrammen wijzigen met onze add-on Aanpassingen aan campagne, of pas ze handmatig aan met onze macro-snelkoppelingen.) Klik op Add-ons bovenaan een GoDaddy Email Marketing-venster en klik vervolgens op de optie Social. Nu kun je je instellingen aanpassen.

Sociale koppelingsknoppictogrammen in campagne

Deze rij met pictogrammen is niet zichtbaar wanneer je je campagne bewerkt. Ze worden wel weergegeven op de pagina Preview en natuurlijk wanneer je je e-mail verstuurt!

Deze pictogrammen worden niet gebruikt om je campagne te delen, maar wees gerust: hieronder vind je manieren om je lezers je campagne te laten delen.

Links voor delen via social media toevoegen aan je GoDaddy Email Marketing-e-mails

Met de links voor delen via social media kun je je abonnees betrekken bij de gesprekken en kunnen zij je e-mails zelf delen.

Wanneer je op Verzenden drukt voor een campagne en op de pagina Mailinggegevens komt, zie je onderaan een aantal vakjes die je kunt aanvinken. Je kunt deze opties gebruiken om je links helemaal bovenaan je e-mail te plaatsen. Je kunt knoppen toevoegen waarmee lezers de campagne:

  • leuk kunnen vinden op Facebook
  • kunnen delen op Twitter
  • kunnen pinnen op Pinterest
  • +1 kunnen geven op Google+
  • leuk kunnen vinden op LinkedIn
Opties voor sociaal delen worden boven e -mail weergegeven

Meer informatie