Help

GoDaddy Help

Je e-mailinstellingen zoeken in het Centrum voor e-mailinstellingen

Het Centrum voor e-mailinstellingen biedt een overzicht van je accountinstellingen op één pagina en handige links om aan de slag te gaan met Webmail. Met deze instellingen kun je je apparaat configureren voor het gebruik van Webmail.

De instellingen die nodig zijn voor e-mail op je tablet of mobiele apparaat (iPhone®, iPad®, Android®) of je computer (Microsoft Outlook®, Apple Mail, Mozilla Thunderbird®) kunnen verschillen, afhankelijk van het type e-mailaccount dat je hebt en waar je je e-mailplan hebt gekocht.

Je instellingen vinden

 1. Ga naar het Centrum voor e-mailinstellingen en meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord. (Je kunt het Centrum voor e-mailinstellingen ook openen via Webmail. Ga daarvoor naar Extra en klik op Centrum voor e-mailinstellingen.)
 2. Vermeld in de E-mailserverinstellingen welke Incoming- en Outgoing-servers er zijn en welke poorten worden gebruikt.

  OPMERKING: als je alleen een POP3 Incoming-server ziet, biedt je e-mailplan geen support voor IMAP. Als je je e-mailplan graag wilt upgraden, zie

  .
 3. Ga verder met de volgende documentatie om je e-mailclient in te stellen:

  Outlook 2007: Workspace E-mail instellen

  Mijn e-mail instellen in Outlook 2010

  iPhone: Workspace E-mail instellen

  Android: Workspace E-mail instellen


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.