Je e-mailadres met POP instellen

Post Office Protocol (POP) kan bij elk e-mailabonnement worden gebruikt. Er zijn beperkingen wanneer je e-mail vanaf meerdere apparaten wilt benaderen, maar elke e-mailservice biedt ondersteuning voor POP. Lees meer informatie over het verschil tussen IMAP en POP. Als je niet weet wat jouw e-mailaccount ondersteunt, kijk dan eens naar:

Dit zijn algemene instructies en die kunnen anders zijn voor de client waarmee jij werkt. Zie Meer informatie voor specifieke clientinstructies.

1. Je moet het adres van je POP-server en de beschikbare poorten weten. Ga naar Center voor het instellen van e-mail om deze te vinden.

Meer informatie over Center voor het instellen van e-mail.

2. Start de e-mailclient van je keuze en maak een nieuw account.
  3. Ga naar het gedeelte met POP-instellingen.
  4. Geef het volgende op:
    Veld Invoeren
    Gebruikersnaam Je volledige e-mailadres
    Wachtwoord Het wachtwoord voor je e-mailaccount
    Server voor inkomende e-mail De informatie die wordt weergegeven in Center voor het instellen van e-mail
    Server voor uitgaande e-mail De informatie die wordt weergegeven in Center voor het instellen van e-mail
    Binnenkomende poort Een van de weergegeven opties in Center voor het instellen van e-mail, voor met of zonder SSL
    Uitgaande poort Een van de weergegeven opties in Center voor het instellen van e-mail, voor met of zonder SSL
  5. Je e-mailclient vereist mogelijk wachtwoordverificatie voor je uitgaande e-mailserver. Als dat het geval is, moet je de aanmeldingsgegevens voor de server hebben en je volledige e-mailadres en wachtwoord opgeven in het gedeelte met de instellingen voor de uitgaande e-mailserver.

Volgende stap

• Nadat de client op je desktop-pc is ingesteld, kun je de e-mail voor je werkruimte instellen op je mobiele telefoon:

Meer informatie

Om je te helpen, bieden wij informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers, maar we onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe ondersteuning en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten.