Je domeinnaam parkeren

Een geparkeerde domeinnaam betekent dat bezoekers een tijdelijke webpagina zien wanneer ze je domeinnaam in hun browser invoeren. Het parkeren van een domein geeft aan dat je het domein reserveert tot je je website maakt, een hostingprovider vindt of de domeinnaam verkoopt.

Je domeinnaam parkeren

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Klik naast Domeinen op Lanceren.
  3. Selecteer de domeinnaam/-namen die je wilt wijzigen.
  4. Selecteer Naamservers instellen in het menu Naamservers.
  5. Selecteer onder Type instellen Standaard of Premium.
  6. Klik op Opslaan.
  7. Klik op de domeinnaam die u wilt gebruiken.
  8. Ga naar het tabblad DNS-zonebestand.
  9. Klik op Bewerken.
  10. Wijzig de volgende DNS-entry:
    A (host)
    Host Verwijst naar
    voor Wijzig naar 50.63.202.32
  11. Klik op Wijzigingen opslaan wanneer de wijzigingen zijn afgerond.

OPMERKING: We selecteren automatisch de juiste standaardnaamservers op basis van hoe u uw domein gebruikt.