Je DNS beheren via je configuratiescherm voor hosting.

Als je de DNS van je gehoste domein moet wijzigen, kun je DNS-beheer openen via het configuratiescherm van je hostingaccount.

DNS-beheer openen

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Klik op Webhosting.

Klik afhankelijk van het type hosting dat je gebruikt op één van de onderstaande opties. Je kunt dit zien aan de hand van het tweede woord in de omschrijving van je hosting onder de domeinnaam van je hostingaccount (Deluxe Web correleert bijvoorbeeld met Web/Classic (Hosting Control Panel)).

Web/Classic (Hosting Control Panel)

1. Klik naast de hostingaccount die je wilt gebruiken op Starten.
  2. Klik in het gedeelte Extra op DNS-beheer.

Linux (cPanel)

1. Klik naast de hostingaccount die je wilt gebruiken op Starten.
  2. Klik in het gedeelte Domeinen op DNS-beheer.

Windows (Plesk)

1. Klik naast de hostingaccount die je wilt gebruiken op Starten.
  2. Klik op GoDaddy DNS-beheer.

Zie DNS beheren voor meer informatie over het gebruik van DNS-beheer.