Beheerde WordPress Help

Je database importeren

Stap 4 van de Mijn WordPress-site handmatig migreren serie.

Waarschuwing: Deze stap in de serie wordt uitgevoerd op de nieuwe WordPress-site waar je heen gaat. Als je deze stappen uitvoert in de database van waaruit je verhuist, zul je je gegevens verliezen.

Importeer de WordPress-database die je in de eerste stap geëxporteerd hebt — Exporteer je database. Je zult phpMyAdmin gebruiken om dit te doen.

1. Open phpMyAdmin. (Hulp nodig bij het openen van phpMyAdmin?)
  2. Selecteer in het linkermenu je databasenaam.
    selecteer databasenaam
  3. Op de Structuur tabblad, selecteer Alles aanvinken. .
    vink alle vakjes aan
  4. Naast Alles aanvinken onder Geselecteerd met, selecteer je Verwijderen.
    selecteer verwijderen in het menu
  5. Onder Weet je het zeker, selecteer ja.
  6. Zorg ervoor dat er in het linkermenu geen tabellen in de lijst staan.
    zorg ervoor dat de tabel database leeg is
  7. Op de Importeer tabblad onder Map om te importeren, selecteerKies map. Zoek en selecteer het SQL-bestand dat je eerder hebt geëxporteerd, en selecteer vervolgens Open. Zorg ervoor dat je Gedeeltelijke import en SQL selecteert als het formaat van het geïmporteerde bestand.
    selecteer het tabblad Importeren
    selecteer importeer opties
  8. Selecteer Ga .
  9. Noteer je tabel voorvoegsel na het importeren van je database. Je zult dit nodig hebben als je je laatste bewerkingen maakt. In dit voorbeeld is de tabel voorvoegselwp_:
    tabel voorvoegsel in phpMyAdmin