Je Calendar -instellingen beheren

De meeste instellingen van Calendar zijn eenvoudig, maar sommige zijn ingewikkelder. Dit artikel beschrijft alle instellingen en biedt koppelingen om de meer gecompliceerde instellingen te gebruiken.

Voor toegang tot je instellingen

1. Meld je aan bij Calendar .
  2. Klik op Instellingen .
  3. Klik op een van de volgende opties en breng de gewenste wijzigingen aan:

Persoonlijke instellingen

Persoonlijke instellingen zijn basisinformatie die je Calendar gebruikt.

Gebruikersinformatie

• Voornaam en achternaam - Voer de naam in die je wilt weergeven aan andere gebruikers in Calendar.

Wachtwoord wijzigen

Zie Je Calendar -wachtwoord wijzigen voor meer informatie.

Agenda -instellingen

Agenda -instellingen zijn tal van basisfuncties die bepalen hoe je agenda informatie weergeeft en communiceert met gebeurtenissen.

Stel de tijd- en datumnotatie in

Selecteer hoe Calendar de tijd- en datuminformatie moet weergeven.

Stel Agenda -indeling in

Selecteer hoe je wilt dat Calendar de instellingen verwerkt, zoals wanneer dagen beginnen en eindigen, je kleurthema en hoelang je onlangs voltooide taken wilt weergeven.

Stel standaardopties in voor uitnodigingen

Kies het standaardgedrag van Calendar bij het plannen van evenementen. Zie voor meer informatie

.

• Uitnodigingen verzenden naar bezoekers : selecteer wanneer uitnodigingen per e -mail worden verzonden naar de bezoekers van je evenement.
  • Deelnemers op de hoogte stellen wanneer ze niet worden uitgenodigd - Selecteer wanneer je bezoekers wilt laten weten dat je hun uitnodigingen hebt verwijderd.
  • Bezoekers informeren over evenementupdates - Selecteer wanneer je bezoekers op de hoogte wilt stellen van wijzigingen die zijn aangebracht in je evenementen.
  • Standaard evenementduur - Selecteer het standaardaantal minuten, uren of dagen dat je evenementen duren.
  • Een uitnodigingsreactie voor een evenement verzenden wanneer bezoekers - Selecteer wanneer je e -mailmeldingen wilt ontvangen wanneer bezoekers reageren op uitnodigingen voor evenementen.
  • Deelnemers automatisch toestaan andere gebruikers uit te nodigen - Selecteer deze optie om bezoekers van het evenement standaard andere gebruikers te laten uitnodigen.

Stel standaardopties in voor herinneringen

Calendar kan herinneringen versturen zodat je geen belangrijke gebeurtenissen mist.

• Formaat - Selecteer de standaardoptie voor het ontvangen van herinneringen:
    • E -mail - Ontvang een e -mail op een bepaald tijdstip.
    • Sms - Ontvang een sms -bericht op een bepaald tijdstip. Je kunt dit als sms op een mobiele telefoon ontvangen door het e -mailadres van je telefoonnummer te gebruiken. Neem voor meer informatie over het e -mailadres van je telefoonnummer contact op met je mobiele -telefoondienstverlener.
    • Melding -Ontvang herinneringen in Calendar en via externe clients, zoals Microsoft Outlook®, die updates ontvangen via de gepubliceerde URL van Calendar. Zie voor meer informatie over het abonneren op je CalendarImporteren, exporteren en abonneren op agenda's .
  • Stuur me een herinnering - Stel het standaardaantal minuten, uren, dagen of weken in voordat een herinnering moet worden verzonden.
  • Herinneringen verzenden naar - Voer het e -mailadres in waarnaar u herinneringen voor gebeurtenissen wilt verzenden.
  • Gebeurtenisbijlagen toevoegen aan herinneringsmails - Selecteer deze optie om bestanden te ontvangen die bij een evenement zijn gevoegd, samen met een herinnering.

Overige instellingen

• Time -out bij inactiviteit - Selecteer de tijdsduur voordat je door Calendar wordt afgemeld.
  • Elke toepassing openen in een nieuw venster - Selecteer deze optie als u wilt dat uw andere WorkSpace -toepassingen in een nieuw venster worden geopend wanneer u naar het tabblad van die toepassing gaat.

Vakantie -instellingen

Feestdagen worden weergegeven als gebeurtenissen die de hele dag duren in Calendar. Je kunt op twee manieren feestdagen toevoegen aan Calendar:

• Selecteer vooraf gedefinieerde feestdagen in het menu Een feestdagverzameling selecteren en klik vervolgens op Collectie toevoegen .
  • Klik in Mijn feestdagen op Feestdag toevoegen , vul de velden op het scherm in, selecteer een herhaling en klik op Opslaan .

Opmerking: je kunt de markering van je verzamelingen Mijn feestdagen en feestdagen aanpassen door op het tabblad Instellingen te klikken en vervolgens op Vakantie -instellingen . Klik in het vervolgkeuzemenu Kleur om de kleur te selecteren die je wilt gebruiken en klik vervolgens op Opslaan

Beheer ICS -agenda's

ICS Calendars laat je Calendar communiceren met andere agendaprogramma's. Zie voor meer informatieImporteren, exporteren en abonneren op agenda's .

Bijlagen beheren

Met bijlagen kun je bestanden delen met anderen die evenementen bijwonen of taken met je delen. Nadat je bijlagen hebt toegevoegd aan taken of evenementen, kun je deze hier beheren.

Voor informatie over het toevoegen van bestanden aan evenementen, zie de sectie Bijlagen van

.

Om een bestand uit je Calendar -account te verwijderen, selecteer je het en klik je op Verwijderen .

Evenementtypen

Evenementtypen helpen je bij het organiseren van je persoonlijke agenda. Wanneer je een evenement plant, kun je het evenementtype selecteren zodat het wordt weergegeven in je agenda met de kleurcodering en het pictogram dat je kiest. Zie voor meer informatie

.

Je kunt alle gebeurtenissen van een bepaald type verbergen of weergeven door op de naam van het gebeurtenistype te klikken in je persoonlijke agenda in het gedeelte Agenda's.

Om nieuwe gebeurtenistypen te maken, klik je op Een gebeurtenistype toevoegen , voer je een naam in, selecteer je de kleur en het pictogram en klik je op OK .

Beheer bestaande evenementtypen door hun kleuren en pictogrammen te selecteren.

Om een gebeurtenistype te verwijderen, klik je in de kolom Verwijderen op X.