Help

GoDaddy Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Je Calendar -gebruikers beheren

Nadat je Calendar -accounts van andere gebruikers hebt ingesteld, kun je deze beheren via het Workspace Control Center. Hiermee kun je Calendar -accounts van gebruikers starten, verwijderen of verplaatsen.

Opmerking: alleen gebruikers met toegang tot het klantaccount met de Calendar -accounts kunnen individuele Calendar -accounts beheren. Als Calendar -gebruiker is deze functie niet beschikbaar.

Om Calendar -accounts te beheren

 1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
 2. Klik op Calendar .
 3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
 4. Klik in de kolom Acties op de actie die je wilt uitvoeren:
  • Agenda starten - Open het Calendar -account van de gebruiker. Hiervoor is geen wachtwoord vereist.
  • Agenda bewerken - Bewerk het e -mailadres van de Calendar -gebruiker door een nieuw e -mailadres in te voeren en vervolgens op OK te klikken.
  • Agenda -account verplaatsen - Verplaats het Calendar -account van de gebruiker naar een ander Calendar -abonnement door het nieuwe abonnement te selecteren en vervolgens op OK te klikken.
  • Agenda -account verwijderen - Verwijder het Calendar -gebruikersaccount.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.