Je Calendar -gebruikers beheren

Nadat je Calendar -accounts van andere gebruikers hebt ingesteld, kun je deze beheren via het Workspace Control Center. Hiermee kun je Calendar -accounts van gebruikers starten, verwijderen of verplaatsen.

Opmerking: alleen gebruikers met toegang tot het klantaccount met de Calendar -accounts kunnen individuele Calendar -accounts beheren. Als Calendar -gebruiker is deze functie niet beschikbaar.

Om Calendar -accounts te beheren

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Calendar .
  3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in de kolom Acties op de actie die je wilt uitvoeren:
    • Agenda starten - Open het Calendar -account van de gebruiker. Hiervoor is geen wachtwoord vereist.
    • Agenda bewerken - Bewerk het e -mailadres van de Calendar -gebruiker door een nieuw e -mailadres in te voeren en vervolgens op OK te klikken.
    • Agenda -account verplaatsen - Verplaats het Calendar -account van de gebruiker naar een ander Calendar -abonnement door het nieuwe abonnement te selecteren en vervolgens op OK te klikken.
    • Agenda -account verwijderen - Verwijder het Calendar -gebruikersaccount.