Je beveiligde domein wijzigen:

Je kunt de algemene naam van je SSL-certificaat wijzigen. Dit is de primaire domeinnaam dit wordt beveiligd/versleuteld.

Aanvullende gegevens

• Bij Deluxe SSL-certificaten en SSL-certificaten met uitgebreide validatie kun je alleen de algemene naam wijzigen. Je kunt de informatie over de organisatie niet wijzigen.
  • Je moet het domeinverificatieproces doorlopen voor de nieuwe algemene naam voor je domeinnaam.
  • Het aanvragen van een nieuwe algemene naam heeft geen gevolgen voor de vervaldatum van je SSL.
  • Je oude algemene naam kan tot 72 uur na het wijzigen van je algemene naam nog beveiligde verbindingen maken.
  • Als je certificaat is gekoppeld aan een van onze gedeelde hostingservices, heeft het wijzigen van de algemene naam van je certificaat geen wijziging tot gevolg van de domeinnaam van de bijbehorende service. Je moet de domeinnaam van de service afzonderlijk wijzigen (meer informatie).

De algemene naam wijzigen van je Standaard of Deluxe SSL's

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op SSL-certificaten.
  3. Klik naast het certificaat dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik naast het certificaat dat je wilt gebruiken in de kolom Acties op Status weergeven.
  5. Klik op Beheren.
  6. Klik op De site wijzigen die je certificaat beveiligt.
  7. Selecteer een van de volgende mogelijkheden op basis van waar je website wordt gehost:
    Gehost... Doe dit...
    Gedeelde hosting of Webbouwer Selecteer Overstappen op een gehost domein, en selecteer de domeinnaam die je wilt gebruiken.
    Elders Schakel Overstappen naar een gehost domein uit.
    Geef de Algemene naam op die je voor je certificaat wilt gebruiken.
  8. Klik op Opslaan.
  9. Als je een CSR hebt opgegeven voor de server die het SSL-certificaat gebruikt en naar een nieuwe server gaat, moet je een nieuwe sleutel aan het certificaat toewijzen (meer informatie).
  10. Klik op Alle opgeslagen wijzigingen verzenden.

Je moet nu de aanvraag voor de nieuwe algemene naam verifiëren (meer informatie).