Je bedrijfsregistratieprofiel beheren

Bedrijfsregistratie biedt een aangepaste bedrijfsvermelding in de Whois -database voor je domeinnaam. Het bevat je bedrijfsnaam, logo, maximaal vier weblinks, telefoonnummer, adres, openingstijden, routebeschrijving naar je winkel — er is zelfs ruimte voor coupons!

Je kunt je bedrijfsregistratieprofiel bewerken via de Bedrijfsmanager aan de hand van deze instructies.

Om je bedrijfsregistratieprofiel te beheren

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Bedrijfsregistratie .
  3. Klik naast het account dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Voer de informatie in of bewerk deze op de tabbladen Bedrijfsinformatie , Contactpersoon , Kaart bewerken , Categorieën , Extra's en Voltooien en klik op Volgende . Zie de secties hieronder voor meer informatie over elk tabblad.

Opmerking: Klik op Terug om terug te keren naar het vorige tabblad.

5. Klik op Voltooien om je wijzigingen op te slaan.

Bedrijfsinformatie

Voer op dit tabblad informatie over je bedrijf in. De verplichte velden op het tabblad zijn Bedrijfsnaam en Beschrijving .

Upload een aangepast logo -afbeeldingsbestand door in het logogebied te klikken en naar je bestand te bladeren.

Contact opnemen

Dit tabblad bevat velden voor een contactpersoon uit je bedrijf. Er zijn geen verplichte velden op dit tabblad.

Als je de pagina Toon kaart op mijn Whois -pagina activeert, wordt er een lokale kaart toegevoegd waarop je bedrijfslocatie is aangegeven aan je vermelding in de Whois -database.

Bewerk kaart

Controleer de locatie van je bedrijf op onze online kaart. Als deze onjuist is, klik je op de juiste locatie op de kaart om de markering opnieuw in te stellen.

Categorieën

Selecteer de categorieën die relevant zijn voor uw bedrijf. Je kunt meerdere categorieën selecteren.

Om een categorie toe te voegen

1. Klik op Categorie toevoegen .
  2. Selecteer de categorie en subcategorie van je bedrijf en klik op OK .

Om een categorie te verwijderen

1. Selecteer de ongewenste categorie.
  2. Klik op Verwijderen

Extra's

Je kunt je eigen afbeeldingsbestanden uploaden en aangepaste URL -koppelingen toevoegen aan je vermelding in de Whois -database.

Om afbeeldingsbestanden te uploaden

1. Klik op Klik hier om een afbeelding te uploaden .
  2. Klik op Bladeren en ga naar de juiste afbeelding.
  3. Klik op Openen en klik vervolgens op OK .
  4. Voer een beschrijving van de afbeelding in.

Om links aan je vermelding toe te voegen in de Whois -database

1. Klik op Gerelateerde links .
  2. Voer je links en beschrijvingen in.

Voltooien

Schakel Online visitekaartje maken als mijn website van één pagina om een website van één pagina te maken met een sjabloon voor een online visitekaartje.