Websitebeveiliging en back-ups Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Configureer mijn back -ups

Je websiteback -ups moeten worden geconfigureerd via FTP, SFTP, FTPS of SFTP -privésleutel om verbinding te maken met je hostingaccount om correct te werken. Houd er rekening mee dat als je van hostingbedrijf of hostingservers verandert, je de back -ups van je website opnieuw moet configureren.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Onder Websitebeveiliging en back -ups , naast het account dat je wilt configureren, selecteer je Instellen om voor het eerst een account in te stellen of selecteer je Beheren om een bestaand account te configureren.
  3. Selecteer Details onder Back -ups .
  4. Selecteer in de rechterbovenhoek (boven Nu back -up maken) hethorizontaal menu met drie stippen Meer menu en dan Instellingen .
  5. Stel het volgende in:
    • Schema : kies tussen maandelijks, wekelijks, dagelijks, elk uur of elke 6 uur. Selecteer Instellingen opslaan .
    • Inhoud : je kunt mappen (bestanden) of tabellen (database) toevoegen om in deze sectie over te slaan.
    • Opslagregio : Kies of je back -ups worden opgeslagen in de VS (Verenigde Staten) of Europa.
    • Privésleutel : Je kunt back -ups instellen met privésleutels van SSH (Secure Shell) in plaats van FTP of SFTP als je een cPanel -server hebt. Zie voor hulp bij het instellen van een privésleutelSFTP met instelling van privésleutel voor back -ups .
    • SFTP/FTP : Voeg op dit tabblad uw verbindingsreferenties toe aan de server.
    • Database : Voeg hier de databasegegevens uit het configuratiebestand toe.
  6. Zoek je juiste S/FTP -toegangsreferenties:
  7. Als je een Managed WordPress -klant bent, moet je de volgende instellingen opgeven naast het IP -adres van je hostingserver , je FTP -gebruikersnaam en het FTP -wachtwoord .

• Verbinding : SFTP
    • FTP -hostnaam : het IP -adres van uw hostingserver
    • FTP -poort : 22
    • FTP -map :/home/<FTP Username>/html (Vervangen<FTP Username> met de FTP -gebruikersnaam .)
  8. Nadat je je back-upinstellingen hebt geconfigureerd, selecteer je Back- ups (domein) in de linkerbovenhoek van het scherm.
  9. Selecteer Nu een back -up maken, voer een naam in voor je nieuwe back -up en selecteer Doorgaan .
  10. Je eerste back -up zou binnen enkele minuten voltooid moeten zijn, maar grotere sites kunnen een uur of twee duren. Als de voortgangsbalk een percentage weergeeft, betekent dit dat de back -up nog steeds wordt uitgevoerd. Je kunt de pagina verlaten en later terugkomen om te controleren of de back -up is voltooid.

11. Kies Back -upinhoud weergeven , selecteer de database- en bestandspictogrammen om de inhoud te zien waarvan een back -up is gemaakt.