Websitebeveiliging en back-ups Help

Je back-ups configureren

Nadat je je account hebt ingesteld, moet je mogelijk je back-ups configureren voor een goede werking van je website.

Opmerking: Als je website wordt gehost met GoDaddy op een cPanel-hostingaccount, dan kunnen wij dit voor je regelen.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account en ga naar je product. (Hulp nodig bij het openen van je product?)
  2. Klik in het dashboard van Websitebeveiliging op Back-ups.
  3. Klik naast de naam van je website op het tandwieltje en vervolgens op Website-gegevens.
  4. Voer je URL en FTP-gegevens in en klik op Opslaan.
  5. Klik op Instellingen database en selecteer de optie die het meest van toepassing is op je website. Klik op Opslaan.
  6. Klik op Overige opties, en pas de frequentie, meldingen en begintijd van de back-up op je persoonlijke voorkeur aan en klik op Opslaan.

Je eerste back-up moet binnen enkele uren voltooid zijn (grote sites kunnen aanzienlijk langer duren). Je ontvangt een melding per e-mail wanneer de back-up voltooid is.