Je accountstatus controleren

Het kan zijn dat je nog maximaal 48 uur moet wachten voordat je bestanden kunt uploaden naar je account (FTP), databases kunt instellen, of je website kunt configureren.

Om de status van je hostingaccount te controleren:

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik op Opties naast de domeinnaam die je wilt gebruiken.

De Status van je account wordt weergegeven op het tabblad Overzicht. Over het algemeen krijg je de volgende accountstatussen te zien:

Account initialiseren
Je moet je hostingaccount instellen om het te gebruiken. Klik om je hostingaccount in te stellen op de naam van het account dat je wilt instellen. We helpen je met de rest van de instelprocedure.
DNS in behandeling
Je hostingaccount moet gekoppeld zijn aan je domeinnaam voordat je bestanden kunt uploaden en je website kunt beheren. Afhankelijk van wanneer je de naamservers instelt voor je domein, kan het tot 8 uur duren voordat je hostingaccount gekoppeld is aan .com- en .net-domeinen en tot 48 uur voor andere domeinextensies.
Accountwijziging in behandeling
Deze accountstatus geeft aan wanneer je je hostingaccount hebt geüpgraded of gedowngraded.
Configuratie in behandeling
Deze accountstatus wordt weergegeven nadat je je account hebt ingesteld. Het kan een paar minuten duren voordat we je hostingaccount hebben geconfigureerd en je het kunt gebruiken.
Configuratie
Je account is ingesteld. Het kan zijn dat je nog maximaal 48 uur moet wachten voordat je bestanden kunt uploaden naar je account (FTP), databases kunt instellen, of je website kunt configureren.

Als je hostingaccount is ingesteld, kun je inloggen bij de Hosting Control Panel om je account te beheren, databases in te stellen en verschillende websitefuncties in te stellen.