Je account instellen

Als je een hostingabonnement koopt, moet je dat configureren voordat je het kunt gebruiken voor de hosting van je website.

1. Meld je aan bij de Accountmanager.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Selecteer de domeinnaam die je wilt gebruiken, of voer deze in.
  5. Klik op Je site uploaden.
  6. Als je domeinnaam hier nog niet geregistreerd is, selecteer je de opties voor de overdracht.
  7. Als je domeinnaam niet gekoppeld is aan onze DNS-servers, los je de problemen op of sla je deze stap over.