Je account instellen

Als je een hostingabonnement koopt, moet je dat configureren voordat je het kunt gebruiken voor de hosting van je website.

Je hostingaccount configureren

  1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Vul de velden op het scherm in en klik dan op Voltooien.

Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.