Je account instellen

Als je een hostingabonnement koopt, moet je dat configureren voordat je het kunt gebruiken voor de hosting van je website.

Door een gedeeld cPanel-hostingaccount in te stellen, worden de DNS-gegevens van je domeinnaam gewijzigd. Dit betekent dat je bestaande website en e-mailadressen mogelijk niet meer werken. Als je niet zeker weet of dit gevolgen heeft voor je website, neem je contact op met onze supportafdeling.

Je hostingaccount configureren

1. Meld je aan bij Accountbeheer.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Vul de velden op het scherm in en klik dan op Voltooien.

Je kunt de nieuwe cPanel-gebruikersnaam en het nieuwe cPanel-wachtwoord gebruiken die je maakt om je aan te melden bij cPanel op http://coolexample.com/cpanel, waarbij coolexample.com jouw domeinnaam is.