iPhone en Android: Veelvoorkomende problemen bij het instellen van e-mail

Als je problemen ondervindt bij het instellen van je e -mail in de systeemeigen e -mailapp van Android, kun je proberen om je e -mail in te stellen in de Outlook -app .

Of, als je een iPhone gebruikt en je ziet het foutbericht " Exchange account kan accountinformatie niet verifiëren ", raadpleeg jeProblemen met verificatie van iPhone -accounts oplossen voor hulp bij het oplossen van de fout.