Mijn Microsoft 365-e-mailadres toevoegen aan Apple Mail op iPhone of iPad

Stap 3 van de serie Mijn Microsoft 365-account instellen.

Voeg je Microsoft 365-e-mailadres toe aan de Apple Mail-app op je iPhone of iPad. Daarna kun je e-mails verzenden, ontvangen en organiseren.

Deze video is onderdeel van de instructieserie voor e-mail instellen.

1. Open instellingentandwiel instellingsmenu Instellingen.
  2. Tik op Mail en vervolgens op Accounts. Afhankelijk van je versie van iOS, moet je mogelijk op Wachtwoorden en Accounts tikken.
    Tik op Accounts in Mail
  3. Tik op Account toevoegen.
    Tik op Accounts in Mail
  4. Tik op Microsoft Exchange.
    Tik in het menu op Microsoft Exchange
  5. Voer je e-mailadres en een korte beschrijving (bijvoorbeeld je bedrijfsnaam of e-mailtype) in. Tik vervolgens op Volgende.
    Voer je e-mailadres en een beschrijving in en tik op Volgende
  6. Tik op Aanmelden om te bevestigen dat je je Microsoft Exchange-account wilt gebruiken.
    Tik op Aanmelden om je aan te melden bij je Exchange-account
  7. Voer je wachtwoord van je e-mail in en tik daarna op Aanmelden. Je moet mogelijk het accounttype Werk of school in plaats van Persoonlijk kiezen om door te gaan.
    Voer het wachtwoord van de e-mail in en meld je aan
  8. Als je beheerder meervoudige verificatie heeft ingeschakeld, verifieer dan je account of stel de verificatie-app in.
  9. (Optioneel) Als Microsoft je account niet kan vinden, wordt je gevraagd je gegevens handmatig in te vullen:
    • E-mail: voer je e-mailadres voor Microsoft 365 in
    • Wachtwoord: je wachtwoord voor je e-mailadres van Microsoft 365
    • Server: outlook.office365.com (dit is verplicht)
    • Domein: dit kun je leeglaten
    • Gebruikersnaam: je e-mailadres voor Microsoft 365
  10. Tik op Volgende. Je wordt mogelijk gevraagd om Toestemmen namens je organisatie te selecteren. Hierdoor kunnen Microsoft 365 en de Mail-app samenwerken. Tik op Accepteren.
  11. Tik op Opslaan. Je kunt op elk gewenst moment terugkeren en je instellingen hier bijwerken.
    Controleer de instellingen en tik op Bewaren

Dat is alles! Je Microsoft 365-account wordt vervolgens weergegeven onder Accounts.