iPhone & iPad: E-mail instellen

In deze video en de instructies hierna wordt uitgelegd hoe je je GoDaddy Office 365-e-mailaccount kunt instellen in de app Mail op je iPhone of iPad.

Nadat je je e-mailaccount hebt ingesteld, kunt je dit instellen in iOS Mail op je iPhone of iPad.

Je kunt je Office 365-e-mail ook weergeven in de Microsoft Outlook-app. Zie het volgende artikel voor meer informatie: De app Outlook op een iPhone of iPad: E-mail instellen.

1. Tik op Instellingen.
  2. Tik op E-mail, Contactpersonen, Agenda's.
  3. Tik op Nieuwe account.
  4. Tik op Exchange (Uitwisselen).
  5. Geef je E-mailadres, Wachtwoord en een korte Beschrijving op (bijvoorbeeld je bedrijfsnaam) voor je e-mail.
  6. Tik op Volgende.
  7. Automatische detectie probeert de instellingen te vinden die nodig zijn om je account te configureren. Als Automatische detectie de instellingen niet kan vinden, voer je de volgende informatie in:
    Veld Wat in te voeren
    Server outlook.office365.com
    Domein Laat dit veld leeg
    Gebruikersnaam Geef je volledige e-mailadres op (bijvoorbeeld holly@coolexample.com)
  8. Tik op Volgende.
  9. Tik op Opslaan.

Ga terug naar je beginscherm en open de app Mail — normaal gesproken worden er enkele e-mailberichten weergegeven in je nieuwe Postvak IN.

Om ervoor te zorgen dat je berichten kunt verzenden, raden we aan dat je een e-mailbericht opstelt en naar jezelf stuurt.

Volgende stap

Meer informatie

• Zie het volgende artikel als je je Exchange-account niet kunt controleren: