iOS: installeer GoDaddy Investor

Opmerking: de Investeerder -app is alleen beschikbaar voor GoDaddy -veilingleden. Als je lid wilt worden, ga dan naarEen GoDaddy Auctions -lidmaatschap aanschaffen .

Het installeren van de GoDaddy Investor mobiele app op je apparaat is eenvoudig!

1. Tik op je mobiele apparaat op het App Store -pictogram en zoek naar GoDaddy Investor .
  2. Tik op Ophalen om de download te starten.
  3. Tik op Installeren om de installatie te starten.
  4. Nadat de app is geïnstalleerd, meld je je aan bij je GoDaddy -veilingen -lidmaatschap. Begin met het bekijken van verlopen domeinen, het plaatsen van een bod en het beheren van je veilingen.
  5. Volgende stap