Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Inzicht in online winkelmarktplaatsen

Opmerking: Marketplace ondersteunt alleen de verkoop van fysieke producten. De verkoop van digitale producten wordt momenteel niet ondersteund.

Verkoop op 's werelds grootste marktplaatsen en beheer alles op één plek met de functie Webwinkelmarktplaatsen. Vermeld je producten op Amazon, eBay, Etsy, Google Shopping Actions en Walmart, maar beheer je inventaris op één dashboard.

Opmerking: Amazon en eBay zijn beschikbaar voor klanten in Canada. eBay is beschikbaar voor klanten in Australië en Groot -Brittannië. Alle Marketplaces zijn beschikbaar voor klanten in de Verenigde Staten.

Verkoop producten op meerdere marktplaatsen

Als je eenmaal weet waar je je producten wilt verkopen, koppel je je verkopersaccounts aan je webwinkel. Maak nieuwe producten of importeer productvermeldingen van andere marketplaces. Vermeld je producten in nieuwe kanalen met het Marketplaces -dashboard.

Synchroniseer productwijzigingen tussen kanalen

Automatische voorraadsynchronisatie stelt je in staat om te verkopen op 's werelds grootste marktplaatsen. Je hoeft je geen zorgen te maken over het beheren van je inventaris op elk kanaal. Alle wijzigingen die je aanbrengt aan producten in je webwinkel worden bijgewerkt naar Marketplaces en worden gesynchroniseerd met je verbonden kanalen.

Beschikbare marktplaatskanalen

Hier is een lijst met marktplaatsen waarop je je producten kunt verkopen:

Amazon

  • Grootste Amerikaanse marktplaats, 95 miljoen primaire gebruikers.
  • Belangrijkste verkoopcategorieën: gezondheid en schoonheid, kleding, elektronica, huishoudelijke artikelen, boeken en media.
  • Verkopersvereisten: Je moet een verkopersaccount hebben en verkoopkosten worden berekend op basis van het niveau van het verkopersaccount dat je hebt. Lees de beginnershandleiding van Amazon over verkopen en hoe je kunt beginnen met verkopen op Amazon voor meer informatie.
  • Opmerking: Marketplaces biedt geen ondersteuning voor Amazon Homemade.

eBay

  • Grootste wereldwijde marktplaats, jaarlijks 160 miljoen kopers.
  • Belangrijkste verkoopcategorieën: woonartikelen, sportartikelen, speelgoed, verzamelobjecten en vintage, mode, motoren.
  • Verkopersvereisten: Je moet een eBay -account hebben. Als je een advertentie verkoopt, moet je verschillende kosten betalen. Lees hoe je op eBay kunt verkopen voor meer informatie.

Etsy

  • Snelgroeiende marktplaats voor handgemaakte en ambachtelijke producten, 33 miljoen kopers in de VS.
  • Belangrijkste verkoopcategorieën: sieraden, huis en wonen, bruiloft en feest, kunst en verzamelobjecten, knutselbenodigdheden en gereedschappen.
  • Verkopersvereisten: Je moet een Etsy -account hebben en een vermelding en verwerkingskosten betalen, evenals een kleine commissie. Lees hoe je op Etsy kunt verkopen voor meer informatie.

Google Shopping Actions

  • Shoppers kunnen producten rechtstreeks op Google kopen, waar ze ook zijn. Google Shopping Actions verschillen van Shopping -advertenties.
  • Belangrijkste verkoopcategorieën: Dieren en huisdieren, kleding en accessoires, baby en peuter, schoonheid, zakelijk en industrieel, consumentenelektronica, verzamelobjecten, cadeaubonnen, kruidenierswinkel, gezondheid en persoonlijke verzorging, huis en hardware, hobby's en vrije tijd, sieraden en horloges, kantoor benodigdheden, auto- en motorsport.
  • Verkopersvereisten: Een Merchant Center -account is vereist. Je kunt een winkelier zijn van elke omvang en hoeft geen commissie te betalen. Lees hoe je aan de slag gaat op Google voor meer informatie.

Walmart

Meer informatie