Zichtbaarheid voor zoekmachines Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Inzicht in de foutberichten bij domeininstelling

Er kunnen zich fouten voordoen bij het instellen van een Zichtbaarheid voor zoekmachines -account. Dit zijn de fouten die je mogelijk ontvangt en hoe je deze kunt oplossen.

We kunnen deze site niet valideren omdat het erop lijkt dat de site niet is gepubliceerd of geen inhoud bevat.

Het lijkt erop dat je je website nog niet hebt gepubliceerd, of dat de pagina leeg is. Controleer de pagina nogmaals en publiceer je pagina.

We kunnen dit domein niet vinden in je account.

Controleer het domein dat je gebruikt (bijv. supersite.com). Het domein is mogelijk eigendom van iemand anders of je hebt dit specifieke `godaddysites.com` domein niet in je account.

Het domein van je site maskeert een andere URL, wat de positie van je zoekmachine kan schaden.

Bewerk je domein doorverwijzen naar alleen doorsturen. Zie Mijn domeinnaam instellen .

Je site bevindt zich op een tijdelijk domein dat niet werkt met SEO.

Het domein dat je probeert te gebruiken is een tijdelijk domein voor Beheerde WordPress -sites (`myftpupload.com`). Waarom een tijdelijke domeinnaam gebruiken met Beheerde WordPress ?

We kunnen geen account instellen voor dit domein omdat er al een bestaat.

Het domein is al gekoppeld aan een ander SEV -account dat je hebt. Log in op het reeds ingestelde account - of beslis of je dat account wilt annuleren zodat je het nieuwe kunt gebruiken.

Zichtbaarheid voor zoekmachines is geblokkeerd om deze site te bereiken.

Wanneer je probeert toegang te krijgen tot hun site, stuurt deze een 401-, 402- of 403 -statuscode naar onze verzoeken. Zie veelvoorkomende webpagina -fouten om het probleem op te lossen.

Deze site is momenteel niet beschikbaar.

Bij een poging om toegang te krijgen tot hun site, heeft deze een statuscode 404 of > = 500 teruggestuurd. Zie veelvoorkomende webpagina -fouten om het probleem op te lossen.

Je site is momenteel niet bereikbaar.

Wanneer je probeert je site te openen, heeft je site een andere foutmelding teruggestuurd. Controleer of je DNS -instellingen correct zijn .

We ondervinden problemen bij het bereiken van deze site. Bel support als dit probleem zich blijft voordoen.

Wanneer je probeert je site te openen, heeft je site een andere foutmelding teruggestuurd. Controleer of je DNS -instellingen correct zijn .

Meer informatie