Naar hoofdinhoud gaan

GoDaddy Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Inzicht in betalingstransacties van GoDaddy Auctions

Betalen voor een domein dat je hebt gewonnen op GoDaddy Auctions & reg; hangt af van de verkoopprijs van het domein. Als het domein voor minder dan $ 5.000 wordt verkocht, verwerken we de transactie intern via Transaction Assurance. Als het domein wordt verkocht voor meer dan US $ 5.000, kunnen we de transactie verwerken via Escrow.com, een escrow -service die verwerkingskosten aftrekt van de opbrengst van de verkoper.


Transaction Assurance verifieert het geld binnen 5 dagen nadat de koper voor het domein heeft betaald bij GoDaddy Auctions & reg ;.

Na verificatie is het tijd om het domein over te dragen aan de koper.

  • Domeinen die ergens anders zijn geregistreerd : de verkoper start de overdracht door in te loggen op zijn of haar Veilingen -account > Verkooplijst > Verkocht > Begin met overdragen en volg dan ons normale overdrachtsproces . Je moet de IPS -tag op je .UK -domein bijwerken naar GoDaddy voordat je begint met het overdragen van het domein aan de koper.
  • Domeinen geregistreerd bij GoDaddy : Domeinen waarvoor domeinbescherming is ingeschakeld. Je moet downgraden naar geen bescherming voordat je de overdracht naar een ander account kunt uitvoeren. Zodra dat is voltooid, moet het domein automatisch worden verplaatst naar de koper.

Verwante stap

Meer informatie