E-mailmarketing van GoDaddy Help

Intervallen Automatische beantwoorder bewerken

Om de intervallen van je Automatische beantwoorder te bekijken en bewerken, klik je op Automatische beantwoorders onder het menu Add-ons. Klik vervolgens op Bewerken onder de betreffende campagne die je wilt bekijken.

GoDaddy Email Marketing geeft de frequentie weer waarmee elke e-mail wordt verstuurd, onder de titel, voor elke e-mail in de reeks.

Als je wijzigingen moet aanbrengen, klik je op de knop Instellingen onder de afzonderlijke e-mail automatische beantwoorder.

Wijziging instellingen en klik op Doorgaan. Bevestig je instellingen en klik vervolgens op Opslaan.

Verwante onderwerpen:

Meer informatie over Automatische beantwoorders
Instellen van een welkomst-e-mail bij gebruik van automatische beantwoorders