Help

Domeinen Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Integreren met Office 365

Opmerking: dit artikel is bedoeld voor het zelfstandige product Get Paid dat nu een niveau is van GoDaddy Online Bookkeeping. Als zodanig zijn sommige van deze instructies mogelijk niet van toepassing op je online boekhoudaccount.

Online boekhouden - Betaalde integratie met Microsoft 365

Nu kunnen Microsoft 365 -gebruikers een Nu betalen -knop in hun e -mails aan hun klanten plaatsen, dankzij de supereenvoudige integratie met Online boekhouden - Get Paid. Met deze nieuwe integratie kunnen onze Microsoft 365 -gebruikers rechtstreeks in het leesvenster van de e -mail op "Betaling aanvragen" klikken.


De beheerder van het kleine bedrijf kan het verschuldigde bedrag invoeren, waar het voor is, de vervaldatum, het e -mailadres van de PayPal -rekening en/of instructies waar de cheque naartoe moet worden gestuurd.


Hieronder staat een afbeelding van wat de klant te zien krijgt. Aangepaste tekst kan naar behoefte worden toegevoegd.


Fondsen worden gestort op de PayPal -rekening van het kleine bedrijf en naar keuze van de handelaar overgeboekt naar de bankrekening van het kleine bedrijf.

Zodra ze een betaling hebben aangevraagd, hebben ze hun online boekhouding - Get Paid Starter Account geactiveerd, waarmee ze niet alleen deze betaling kunnen volgen, maar ook facturen kunnen aanmaken, meer online betalingen mogelijk maken, enz.

Veelgestelde vragen

Hoe krijgt de gebruiker van Microsoft 365 toegang tot zijn of haar nieuwe Online Boekhouden - Starter Betaald account?
De gebruiker ontvangt een e -mail met informatie over het starten van en aanmelden bij zijn of haar nieuwe Online Boekhouden - Betaalde account. Het is in eerste instantie niet beschikbaar in hun MYA.

Wat moet ik doen als de gebruiker van Microsoft 365 al een onlineboekhouding - Get Paid -account heeft?
De transactie Betaling aanvragen komt terecht op hun bestaande account.

Wat kunnen ze met dit voorlopige account doen, en voor hoelang?
Dit is een gratis online boekhouding - Krijg betaald. Deze aanbieding voor een gratis online boekhouding - Betaald account voor Microsoft 365 -gebruikers is tijdelijk beschikbaar, maar het account dat de gebruiker ontvangt, is volledig functioneel en is voorlopig gratis.

Als ik een account voor online boekhouden - Get Paid heb, kan iedereen die een Microsoft 365 e -mailbox heeft er dan toegang toe krijgen?
Gebruikers melden zich aan bij hun nieuwe online boekhouden - Krijg betaald -account met hun GoDaddy -inloggegevens. Alleen gebruikers met GoDaddy -referenties hebben toegang tot Online boekhouden - Get Paid.


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.