Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

Mijn Gen 3 -server instellen

Je hebt al een server aangeschaft en nu moet je deze instellen. Hierbij heb je gegevens nodig, zoals je gebruikersnaam en het wachtwoord.

Opmerking: deze stappen zijn voor onze Gen 3 -servers. De stappen om je Generation 4 -server in te stellen, zijn iets anders.

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Servers.
  3. Klik naast de server die je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik in de sectie voor de server die je wilt gebruiken op Instellingen.
  5. Vul de volgende velden in en klik dan op Creëren:
    VeldWat te doen...
    ServernaamVoer een naam in die je wilt gebruiken om naar je server te verwijzen.
    GebruikersnaamVoer een gebruikersnaam in voor het aanmelden bij je server.
    Wachtwoord en
    Wachtwoord bevestigen
    Voer een wachtwoord in voor het aanmelden bij je server.
    Gegevenscentrumregio[Binnenkort] Selecteer de locatie waar je je server wilt maken.
    InstallatiekopieSelecteer het besturingssysteem dat je wilt gebruiken.
    ConfiguratieschermSelecteer het configuratiescherm dat je wilt gebruiken.1
    Je sites importerenSelecteer gedeelde cPanel-hostingaccounts die je wilt importeren (meer informatie).

1 Niet alle configuratiesystemen zijn beschikbaar voor alle installatiekopieën/besturingssystemen. Het is bijvoorbeeld niet mogelijk om cPanel te selecteren als je Fedora wilt gebruiken op je VPS. Als je het configuratiescherm wilt gebruiken, moet je een compatibele installatiekopie of een compatibel besturingssysteem selecteren