Installeer toepassingen in Plesk -hosting

Je hostingaccount heeft een ingebouwde tool om het installeren van applicaties zoals WordPress®, Joomla! ®, Drupal® en anderen eenvoudig te maken.

Toepassingen installeren via uw configuratiescherm

1. Meld je aan bij je GoDaddy-account.
  2. Klik op Webhosting.
  3. Klik naast de hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
  4. Klik Plesk-beheerder .
  5. Ga naar het tabblad Toepassingen.
  6. Blader naar de toepassing die u wilt gebruiken. Klik naast Installeren op de pijl naar beneden en klik vervolgens op Installeren (aangepast) .