Installeer Teams op mijn Mac

Download Microsoft Teams naar je Mac om de tool voor chatberichten en online audio-/videovergaderingen te gebruiken.

Gebruik Spotlight Search om te bevestigen dat Teams niet op je Mac is geïnstalleerd. Als Teams al is geïnstalleerd, ben je er helemaal klaar voor!

1. Meld je aan bij Microsoft 365. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer de menuknop en kies Teams .
    Klik op Menu en selecteer Teams
  3. Selecteer Download de Mac -app . Nadat Teams is gedownload, volgt u de aanwijzingen.
    Klik op de Mac -app downloaden
  4. Meld je aan met je Microsoft 365 -e -mailadres en wachtwoord.