Gen 3 VPS en dedicated Servers Help

Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Installeer PHP -modules

PHP, een van de meest voorkomende scripttalen, heeft modules of ingesloten scripts die kunnen worden gebruikt voor extra functies op je site. Veel softwareprogramma's en CMS -toepassingen vereisen een verscheidenheid aan PHP- of Apache -modules om te kunnen functioneren. Maar de variëteit is groot en ze moeten correct worden geïnstalleerd om je toepassingen goed te laten werken. Ons deskundige serviceteam kan je helpen om je PHP -modules de eerste keer snel en correct te installeren.

Opmerking: bel voor meer informatie over deze service (480) 463-8824 .

GoDaddy Expert Services

Zie voor meer informatie over de services die GoDaddy biedtMenu Expert Services .