Installeer of activeer een plug -in in WordPress

Er is een groot aantal gratis en commerciële plug -ins beschikbaar die uitbreiden en uitbreiden wat WordPress voor je kan doen. Je hebt twee opties bij het installeren en activeren van plug

• Bel ons ondersteuningsnummer en een van onze experts kan het tegen betaling voor u doen.
  • Doe het zelf volgens de instructies in de onderstaande tabellen.

Premium support van WordPress

Onze supportexperts kunnen tegen betaling de volgende services voor je uitvoeren:

• Installeer en activeer een aangepaste plug -in, een aangeschafte plug -in of een plug -in uit de WordPress -catalogus.

Doe het zelf

Om zelf een plug -in in WordPress te installeren of te activeren, gebruik je de onderstaande tabellen om het scenario te vinden dat van toepassing is en volg je die instructies.

Plug-in installeren

Volg een van deze stappen om het zelf te doen Moeilijkheidsgraad
Installeer een plug -in in WordPress Basis
Installeer een WordPress -plug -in met FTP Goed

Plug-in activeren

Zie om het zelf te doen Moeilijkheidsgraad
Activeer een plug -in in WordPress Basis