SSL-certificaten Help

Installeer handmatig een SSL-certificaat op de Microsoft Azure Web App

Nadat je certificaataanvraag is goedgekeurd, kun je je certificaat downloaden vanuit SSL-beheer en installeren op je Microsoft IIS-server. Als het certificaat is geïnstalleerd op je IIS-server, moet je deze handleiding volgen om het certificaat om te zetten naar een .pfx-bestand en te uploaden naar je Microsoft Azure Portal.

Als je een Azure Virtual Machine gebruikt in plaats van een Azure Web App, wil je nog steeds verbinding maken met je instantie en het certificaat handmatig installeren.

1. Klik op je Start-menu en vervolgens op Uitvoeren.
  2. Voer op de opdrachtregel inetmgr in en klik op OK om de Internet Information Services (IIS) Manager te starten.
  3. Klik onder het gedeelte Verbindingen aan de linkerkant op je Servernaam.
  4. Dubbelklik in het hoofdgedeelte onder de sectie IIS op Servercertificaten.
  5. Selecteer uw recentelijk geïnstalleerde certificaat.
  6. Klik rechts onder Acties op Exporteren....
  7. Klik in het nieuwe venster op ... onder de sectie Exporteren naar:.
  8. Ga naar de map op je server waar certificaat en sleutelbestanden zijn opgeslagen en voer vervolgens je gewenste Bestandsnaamin. Klik op Openen.
  9. Voor de velden Wachtwoord en Wachtwoord bevestigen voer je een wachtwoord in om het bestand te beveiligen. Dit wordt gebruikt als het bestand naar Azure wordt geüpload.
  10. Klik op OK om het .pfx-bestand aan te maken.
  11. Meld je aan bij je Azure-portal op https://portal.azure.com.
  12. Klik in de balk links op Apps en selecteer je app in de nieuwe kolom die verschijnt.
  13. In je applicatiegedeelte klik je links in de groep INSTELLINGEN op SSL-certificaten.
  14. In het nieuwe SSL-gedeelte klik je op Certificaat uploaden.
  15. In de balk Certificaat toevoegen rechts klik je op het pictogram van de map om te bladeren, selecteer je je .pfx-bestand en klik je op Openen.
  16. Voer je wachtwoord voor het .pfx-bestand in het veld Wachtwoord certificaat in en klik op Verzenden.
  17. In het hoofdgedeelte van SSL klik je op Koppeling toevoegen onder je nieuwe certificaat.
  18. In de balkSSL-koppeling toevoegen aan de rechterkant selecteer je je Hostnaam en Certificaat.
  19. Selecteer SNI SSL voor Type SSL en klik op Koppeling toevoegen om de SSL-installatie af te ronden.

Volgende stappen

Meer informatie

Opmerking: om je te helpen, bieden wij informatie over het gebruik van bepaalde producten van andere leveranciers, maar we onderschrijven de producten van andere partijen niet, bieden geen directe support en zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van deze producten. Merken en logo's van derde partijen zijn gedeponeerde handelsmerken van de desbetreffende eigenaren. Alle rechten voorbehouden.