Help

WordPress Help

Bliep bliep bliep… berekenen… berekenen… sequentie 42 initialiseren…
Oh nee, die vreemde robots zijn weer bezig! Ze hebben het roer overgenomen en deze pagina vertaald naar je lokale taal. De robots doen staalhard hun best. Ze willen ons helpen! Laat ons weten hoe de robots presteren met de knoppen onder aan de pagina. Engelse versie openen

Installeer en configureer WooCommerce

Aan de slag gaan met je WordPress -webwinkel is snel en eenvoudig met de WooCommerce -installatiewizard.

  1. Aanmelden bij WordPress.
  2. Klik in het linkermenu op Plug-ins , die worden uitgevouwen en extra opties bieden.
  3. Klik op Nieuwe toevoegen .
  4. Typ woocommerce in het zoekveld.
  5. Zoek de plug -in in de lijst en klik op Nu installeren .
  6. Activeer de plug -in, waarmee de WooCommerce Setup Wizard wordt gestart.
  7. Vul alle velden in die nodig zijn voor je webwinkel.

Volgende stappen

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.