Installeer een WordPress -thema met FTP

Mogelijk moet je een WordPress -thema installeren via FTP. Dit is handig voor grote of aangepaste thema's.

1. Maak verbinding met je hosting via FTP .
  2. Navigeer naar de map /wp-content /themes voor je WordPress-site.
  3. Upload je thema naar deze map.
  4. Als je thema gecomprimeerd is, moet je het uitpakken. ( Webhosting / cPanel / Plesk ).

Opmerking: Als je geen manier hebt om het bestand uit te pakken op je hostingaccount, moet je het bestand uitpakken op je lokale computer en vervolgens de uitgepakte map met bestanden uploaden.

5. Als je thema een aangepast stylesheet heeft, ook wel een child -thema genoemd , herhaal je het proces hiervoor ook.

Volgende stappen

• Nadat je een thema hebt geïnstalleerd, activeer je het vanuit WordPress .