Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Linux Hosting (cPanel) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Installeer een UCC -certificaat voor add -on -domeinen in mijn Linux -hostingaccount

Om een SSL -verbinding te gebruiken voor een add -on -domein in je Linux -hostingaccount, volg je deze stappen om een UCC -certificaat voor meerdere domeinen te kopen en te configureren.

 1. Vraag een UCC -certificaat aan . Zorg ervoor dat het add -on -domein dat je wilt gebruiken, wordt vermeld als een van je alternatieve onderwerpnamen (SAN's).
 2. In uw GoDaddy product pagina onder Web Hosting, naast het Linux-hosting account die u wilt gebruiken, klik op Beheren.
  klik op beheren
 3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
 4. Klik op de cPanel -startpagina in het gedeelte Beveiliging op SSL/TLS .
  klik op SSL/TLS
 5. Klik op de pagina SSL/TLS op SSL -sites beheren .
  klik op SSL -sites beheren
 6. Als er meerdere certificaten op het account zijn geïnstalleerd, klik je onder Een SSL -website installeren op Bladeren door certificaten , selecteer je het certificaat dat je wilt gebruiken en klik je op Certificaat gebruiken .
  klik op certificaat gebruiken
 7. Selecteer onder Een SSL -website installeren in het menu Domein het add -on -domein dat je wilt gebruiken en klik vervolgens op Automatisch aanvullen per domein .
 8. Klik onderaan de pagina op Certificaat installeren om het installatieproces te voltooien. Herhaal deze stap voor elk Add -on -domein/SAN dat u op dit hostingaccount wilt gebruiken.

Meer informatie