Naar hoofdinhoud gaan
Neem contact met ons op
Telefoonnummers en openingstijden
Helpcenter

Bekijk onze online hulpbronnen

Help

Linux Hosting (cPanel) Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Installeer een UCC -certificaat voor add -on -domeinen in mijn Linux -hostingaccount

Om een SSL -verbinding te gebruiken voor een add -on -domein in je Linux -hostingaccount, volg je deze stappen om een UCC -certificaat voor meerdere domeinen te kopen en te configureren.

 1. Vraag een UCC -certificaat aan . Zorg ervoor dat het add -on -domein dat je wilt gebruiken, wordt vermeld als een van je alternatieve onderwerpnamen (SAN's).
 2. In je GoDaddy productpagina , onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
  selecteer beheren
 3. In het account Dashboard, selecteert u cPanel Admin.
 4. Selecteer op de cPanel -startpagina in de sectie Beveiliging SSL/TLS .
  selecteer SSL/TLS
 5. Selecteer op de pagina SSL/TLS SSL -sites beheren .
  selecteer SSL -sites beheren
 6. Als er meerdere certificaten op het account zijn geïnstalleerd, selecteer je onder Een SSL -website installeren Bladeren door certificaten , selecteer je het certificaat dat je wilt gebruiken en selecteer je vervolgens Certificaat gebruiken .
  selecteer gebruik certificaat
 7. Selecteer onder Een SSL -website installeren in het menu Domein het add -on domein dat je wilt gebruiken en selecteer vervolgens Automatisch aanvullen per domein .
 8. Selecteer onderaan de pagina Certificaat installeren om het installatieproces te voltooien. Herhaal deze stap voor elk Add -on -domein/SAN dat je op dit hostingaccount wilt gebruiken.

Meer informatie