Installeer een thema uit de WordPress-bibliotheek

De WordPress-bibliotheek bevat duizenden gratis thema's die je op je site kunt gebruiken, en is rechtstreeks toegankelijk vanuit je WordPress-dashboard. Dit is hoe je een thema uit de WordPress-bibliotheek kunt installeren.

Opmerking: Als je niet zeker weet welk thema je wilt installeren, kun je door de WordPress-bibliotheek bladeren en de thema's bekijken die je leuk vindt. Gebruik de optie Functiefilter om de zoekopdracht te verfijnen. Als je een thema wilt gebruiken die niet in de WordPress-bibliotheek is weergegeven, installeer deze dan door het .zip bestand te uploaden.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. In het menu aan de linkerkant, selecteer Vormgeving > Thema's.
  3. Selecteer Nieuwe toevoegen .
    Voeg een nieuw thema toe in WordPress
  4. Voer in de balk Thema's zoeken de naam in van de plug-in die je wilt installeren.
  5. Wijs over het voorbeeld van het thema aan en selecteer Installeren.