Installeer een thema uit de WordPress-bibliotheek

De WordPress-bibliotheek bevat duizenden gratis thema's die je op je site kunt gebruiken, en is rechtstreeks toegankelijk vanuit je WordPress-dashboard. Dit is hoe je een thema uit de WordPress-bibliotheek kunt installeren.

Opmerking: Als je niet zeker weet welk thema je wilt installeren, kun je door de WordPress-bibliotheek bladeren en de thema's bekijken die je leuk vindt. Gebruik de optie Functiefilter om de zoekopdracht te verfijnen. Als je een thema wilt gebruiken die niet in de WordPress-bibliotheek is weergegeven, installeer deze dan door het .zip bestand te uploaden.

1. Aanmelden bij WordPress.
  2. In het menu aan de linkerkant, selecteer Vormgeving en dan Thema's.
  3. Selecteer Nieuwe toevoegen .
    Voeg een nieuw thema toe in WordPress
  4. Voer in de balk Thema's zoeken de naam in van de plug-in die je wilt installeren.
  5. Wijs over het voorbeeld van het thema aan en selecteer Installeren.
  6. (Optioneel) Als je wilt dat het thema actief is na de installatie, selecteer je Activeren. Zo niet, kun je deze altijd later nog activeren.