Installeer een SSL -certificaat opnieuw

Als je SSL is verlopen of onlangs een nieuwe sleutel heeft gekregen, moet je het vervangen door een nieuw certificaat te genereren in SSL -beheer en het certificaat te vervangen dat op je cPanel -hosting is geïnstalleerd.

Bekijk verderop op de pagina een korte video van deze taak.

Verwijder oud certificaat

Voor of na het uploaden van je nieuwe SSL -certificaat kun je het oude SSL -certificaat verwijderen om verwarring te voorkomen.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de cPanel -startpagina onder Beveiliging op SSL/TLS .
    klik op ssl/tls
  5. Klik onder Certificaten (CRT) op SSL -certificaten genereren, bekijken, uploaden of verwijderen .
    klik op certificaten
  6. Klik onder Acties op Verwijderen voor het certificaat dat u wilt verwijderen.
    klik op verwijderen
  7. Klik op Certificaat verwijderen .
    klik op verwijderen bevestigen
  8. Klik op Terug en herhaal de stappen 4 en 5 om elk ander certificaat te verwijderen.

Installeer en activeer je nieuwe certificaat

Je kunt je SSL -certificaat opnieuw versleutelen vanuit SSL -beheer, waardoor je je nieuwe SSL -certificaat kunt downloaden.

1. Ga naar je GoDaddy -productpagina.
  2. Klik onder Webhosting naast het Linux-hostingaccount dat je wilt gebruiken op Beheren.
    klik op beheren
  3. Klik in het Dashboard van het account op cPanel-Admin.
  4. Klik op de cPanel -startpagina onder Beveiliging op SSL/TLS .
  5. Onder Certificaten (CRT) klik je op SSL-certificaten genereren, bekijken, uploaden of verwijderen.
  6. Klik op Bestand kiezen om een nieuw certificaat te uploaden.
    kies bestand
  7. Navigeer naar de locatie waar je het nieuwe SSL -certificaat hebt opgeslagen en klik op Openen .
    open bestand
  8. Vul het beschrijvingsvak in en klik op Uploaden .
    beschrijving uploaden
  9. Klik op Ga terug en herhaal de stappen 4 t / m 6 voor andere certificaatbestanden die je moet uploaden.
  10. Klik in SSL/TLS Manager op SSL -sites beheren .
    ssl beheren
  11. Klik op Bladeren door certificaten en selecteer het certificaat dat je wilt activeren. Hierdoor worden de velden voor het certificaat automatisch ingevuld.
    Bladeren door certificaten
  12. Selecteer het nieuwe certificaat dat je hebt geüpload vanuit de SSL -certificaatlijst. Klik op Certificaat gebruiken .
    gebruik certificaat
  13. Klik op Certificaat installeren .

Dat is alles! Om er zeker van te zijn dat je SSL werkt, kun je dit controleren met onze Certificaatchecker.

Laat me zien hoe dit moet