Installeer een premium plug -in op mijn websites in GoDaddy Pro

Je kunt een premium plug -in op meerdere websites tegelijk installeren.

1. Meld je aan bij je GoDaddy Pro -account. ( Hulp nodig bij het aanmelden? )
  2. Klik op Sites in de linkerzijbalk.
  3. Selecteer de websites en klik in het menu bovenaan op Plug-ins.
    Knop Plug-ins

Opmerking: Klik op kleinere schermen op Extra en vervolgens op Plug -ins .

4. Klik op Plug -in toevoegen .
  5. Navigeer naar het tabblad URL en ZIP.
  6. Typ de directe downloadlink naar het ZIP -installatiebestand en klik vervolgens op Installeren .

Opmerking: Als je een ZIP -bestand naar je computer hebt gedownload, klik je op Installeren vanuit een .ZIP -bestand en selecteer je het installatiebestand.

7. Optioneel: Schakel het selectievakje Plug -in activeren uit als je de plug -in na installatie niet hoeft te activeren.
  8. Klik op Installeren .