Installeer een plug -in in WordPress

Je kunt een WordPress -plug -in installeren met behulp van de beschikbare plug -ins in WordPress, of een premium -plug -in uploaden die je hebt gekocht of ontvangen.

1. Aanmelden bij WordPress
  2. Klik op Plug -ins .
  3. Klik op Nieuwe toevoegen. .
  4. Kies de volgende reeks stappen op basis van hoe je de plug -in wilt installeren.

Van beschikbare plug -ins

1. Gebruik de zoekbalk om te zoeken naar de naam of het type plug -in dat je wilt installeren.
  2. Klik op Nu installeren naast de plug -in die je wilt gebruiken.

Uploaden vanaf je lokale computer

1. Klik op Plug -in uploaden .
  2. Klik op Bladeren en selecteer vervolgens de plug -in (dit moet een ZIP -bestand zijn).
  3. Klik Installeer nu .