Installeer een Let's Encrypt-certificaat op uw Linux Hosting-account

Let's Encrypt is een externe beveiligingsdienst die gratis SSL-certificaten aanbiedt. Het gebruik van SSL (Secure Socket Layer) garandeert een veilige verbinding wanneer klanten uw website bezoeken. U kunt een Let's Encrypt-certificaat gebruiken op uw GoDaddy Linux Hosting-account, maar u moet het SSL-certificaat handmatig configureren.

Waarschuwing: Let's Encrypt-certificaten zijn slechts 90 dagen geldig. GoDaddy ondersteunt geen automatische installatie op Linux Hosting-accounts, dus u moet dit proces elke 90 dagen herhalen, anders vertoont uw website een beveiligingsfout.
  1. Genereer uw certificaatondertekeningsverzoek (CSR). Let's Encrypt raadt aan om uw certificaat te genereren via Certbot maar dit wordt niet ondersteund op GoDaddy's cPanel Linux-hosting . In plaats daarvan moet u een externe client gebruiken om uw Let's Encrypt-certificaat te genereren. GoDaddy en Let's Encrypt hebben geen controle over deze externe clients en kunnen hun veiligheid of betrouwbaarheid niet garanderen. U vindt een lijst met beschikbare opties onder de Browser-sectie .
  2. Verifieer domein - U moet het eigendom van uw domein aantonen via een verificatieproces. De externe client die u gebruikt om het certificaat te genereren, laat u de verschillende manieren zien waarop u uw domein kunt verifiëren - we raden u aan om een bestandsupload te verifiëren of een DNS-update uit te voeren.
  3. Installeer uw certificaat en privésleutel in cPanel.
  4. Vernieuw uw certificaat elke 90 dagen - Een Let's Encrypt-certificaat is slechts 90 dagen geldig, dus u moet een nieuw certificaat genereren voordat het vorige verloopt.

Notitie: Als service verstrekken we informatie over het gebruik van bepaalde producten van derden, maar we onderschrijven of ondersteunen producten van derden niet en we zijn niet verantwoordelijk voor de functies of betrouwbaarheid van dergelijke producten.