Installeer WordPress of andere applicaties in mijn Windows Hosting -account

WordPress is een van de meest populaire tools voor het bouwen van websites: je kunt alles maken, van blogs tot eCommerce -sites. Zo installeer je WordPress (of andere toepassingen) op je Windows -hostingaccount.

1. Ga naar je GoDaddy- productpagina.
  2. Selecteer Webhosting en selecteer Beheren naast het Windows -hostingaccount dat je wilt gebruiken.
  3. Selecteer in het accountdashboard Plesk -beheer .
  4. Selecteer op de startpagina van Plesk in de navigatiebalk aan de linkerkant Toepassingen .
    selecteer toepassingen
  5. Selecteer Functietoepassingen .
  6. Om WordPress te installeren, selecteer je naast WordPress Installeren . Of blader naar andere toepassingen die je nodig hebt voor je site. Als je de gewenste app hebt gevonden, selecteer je Installeren .