Download en installeer Microsoft Teams op mijn Mac

Download Microsoft Teams op je Mac om de tool voor chatberichten en vergaderingen te gebruiken.

Verplicht:
  1. Je hebt een Online Zakelijk Essentieel-, Zakelijk Professioneel-, Premium Security- of Zakelijk Enterprise-abonnement nodig om de stappen hieronder te kunnen volgen. Als je Online Zakelijk Essentieel hebt, dan kan je de Teams-app downloaden, maar geen van de andere Microsoft 365-apps.
  2. Controleer of je Teams al hebt geïnstalleerd door naar Spotlight Search op je Mac te gaan en Microsoft Teams te openen. Als Teams al is geïnstalleerd, ben je er helemaal klaar voor. Volg anders de onderstaande stappen.

Je kunt Teams ook downloaden van Microsoft .

1. Meld je aan bij Microsoft 365. Gebruik je Microsoft 365-e-mailadres en wachtwoord (je GoDaddy-gebruikersnaam en -wachtwoord werken hier niet).
  2. Selecteer de menuknop en kies Teams .
    Teams pictogram
  3. Zodra Teams is geladen, selecteer je het instellingenmenu in de rechterbovenhoek en download je de desktop-app .
    Teams downloaden
  4. Sla het gedownloade bestand op en voer het uit.
  5. Meld je aan met je e-mailadres en wachtwoord van Microsoft 365.

Je hebt nu Teams op je computer!