SSL-certificaten Help

Mijn SSL-certificaat installeren

Vereist: Dit artikel is voor klanten die hun SSL al hebben aangevraagd, hun SSL-bestanden hebben gedownload en deze bestanden op hun server willen installeren. Heb je dit nog niet gedaan, dan hebben we wat extra informatie voor je.
  • Als je een SSL-certificaat hebt gekocht, maar die niet hebt aangevraagd voor een domein, ga je naar Mijn SSL-certificaat aanvragen.
  • Als je erover denkt om een SSL-certificaat aan je site toe te voegen en je meer wilt weten over wat het voor je kan betekenen, bekijk dan Ontvang een SSL -certificaat.

Nadat je de certificaatbestanden hebt gedownload, kun je deze installeren op je server.

Opmerking: Zie je je server of specifieke OS-versie niet in deze lijst, raadpleeg dan de serverdocumenten om je SSL te installeren en HTTP automatisch doorverwijzen naar HTTPS.

Als je Beheerde WordPress of Websites + Marketing, gebruikt, wordt je SSL-certificaat automatisch geïnstalleerd.

Instructies installatie SSL-certificaat

Populairste servers

Andere