Installeer een WordPress -plug -in met FTP

Voor sommige premium- of aangepaste WordPress -plug -ins moet je deze mogelijk via FTP installeren.

1. Maak verbinding met je hosting via FTP .
  2. Navigeer naar de map met je WordPress -site.
  3. Upload je plug-in naar de map /wp-content /plugins.
  4. Als je plug -in is gecomprimeerd, moet je deze uitpakken. ( cPanel / Plesk / Webhosting )

Opmerking: als je geen manier hebt om het bestand op de server uit te pakken, moet je het bestand lokaal uitpakken en vervolgens de uitgepakte map met bestanden uploaden.

5. Je plug -in wordt nu weergegeven op de pagina Plug -ins in je WordPress -dashboard.