Installeer een UCC -certificaat voor add -on -domeinen in mijn Linux -hostingaccount

Om een SSL -verbinding te gebruiken voor een add -on -domein in je Linux -hostingaccount, volg je deze stappen om een UCC -certificaat voor meerdere domeinen te kopen en te configureren.

1. Vraag een UCC -certificaat aan . Zorg ervoor dat het add -on -domein dat je wilt gebruiken, wordt vermeld als een van je alternatieve onderwerpnamen (SAN's).
  2. In je GoDaddy productpagina , onder Webhosting , naast het Linux -hostingaccount dat je wilt gebruiken, selecteer je Beheren .
    selecteer beheren
  3. In het account Dashboard, selecteert u cPanel Admin.
  4. Selecteer op de cPanel -startpagina in de sectie Beveiliging SSL/TLS .
    selecteer SSL/TLS
  5. Selecteer op de pagina SSL/TLS SSL -sites beheren .
    selecteer SSL -sites beheren
  6. Als er meerdere certificaten op het account zijn geïnstalleerd, selecteer je onder Een SSL -website installeren Bladeren door certificaten , selecteer je het certificaat dat je wilt gebruiken en selecteer je vervolgens Certificaat gebruiken .
    selecteer gebruik certificaat
  7. Selecteer onder Een SSL -website installeren in het menu Domein het add -on domein dat je wilt gebruiken en selecteer vervolgens Automatisch aanvullen per domein .
  8. Selecteer onderaan de pagina Certificaat installeren om het installatieproces te voltooien. Herhaal deze stap voor elk Add -on -domein/SAN dat je op dit hostingaccount wilt gebruiken.