Inhoud verplaatsen van V6 naar V7

Nadat je een upgrade van Webbouwer hebt uitgevoerd, wil je je v6-inhoud naar je nieuwe v7-site verplaatsen. De v6-inhoud is niet meer toegankelijk nadat je de nieuwe site hebt gepubliceerd. Het is dus belangrijk dat je de tijd neemt om de oude inhoud naar de nieuwe site kopiëren.

Je zult wel enige tijd moeten reserveren omdat dit proces wel even kan duren.

  1. Meld je aan bij je Website Builder-account.
  2. Open Websitebouwer v7 en selecteer een thema.
  3. Maak enkele nieuwe lege pagina's voor je nieuwe site. (Zie Een pagina toevoegen.)

    Je hoeft niet veel tijd te besteden aan het maken van perfecte v7-pagina's — het doel is om je v6-inhoud op een zo eenvoudig mogelijke wijze naar je nieuwe site te verplaatsen. Je kunt je de namen van je v7-pagina's op een later tijdstip wijzigen en je kunt deze pagina's op een later tijdstip bijwerken.

  4. Open een nieuw tabblad of een nieuw venster in je browser, meld je opnieuw aan bij je Website Builder-account en open deze keer je v6-site.
  5. Selecteer op elke pagina de tekst van deze site, klik met de rechtermuisknop en kies Kopiëren.
  6. Schakel naar het browsertabblad of het browservenster met je nieuwe v7-site en selecteer een pagina.
  7. Klik op het hulpmiddel Tekst dat in de linkerwerkbalk wordt weergegeven om een tekstvak aan je pagina toe te voegen. Sleep het vak als je de positie wilt wijzigen. (Zie Tekst toevoegen en bewerken.)
    Klik op het hulpmiddel Tekst en sleep een tekstvak op de pagina
  8. Selecteer de tekst van de tijdelijke aanduiding in het tekstvak en gebruik Cntrl/Command+P om de gekopieerde tekst in je v6-site te plakken.
    Selecteer de tekst van de tijdelijke aanduiding en gebruik Cntrl/Command+P om de v6-tekst te plakken

    OPMERKING: Nadat je de tekst van de oude site hebt verplaatst, moet je ook je afbeeldingen opnieuw uploaden. Zie Afbeeldingen toevoegen en bewerken en Diavoorstellingen en fotogalerijen toevoegen.

  9. Omdat de v6-versie (en de bijbehorende inhoud) niet beschikbaar meer is nadat je je v7-site hebt gepubliceerd, moet je zeer goed controleren of je alles van je oude site via kopiëren naar je nieuwe site hebt verplaatst.
  10. Nadat je hebt gecontroleerd of alles naar je nieuwe site is verplaatst, kun je deze publiceren. (Zie Publiceer je site.

Volgende stap

Meer informatie


Was dit artikel nuttig?
Hartelijk dank voor je feedback. Gebruik het supporttelefoonnummer of de bovenstaande chatoptie als je een vertegenwoordiger van de afdeling Klantenondersteuning wilt spreken.
Fijn dat we konden helpen! Kunnen we nog iets voor je doen?
Dat spijt ons. Vertel ons wat je verwarrend vond of waarom je probleem niet is opgelost via de geboden oplossing.