Websites + Marketing Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Importeer producten vanuit een CSV -bestand

Zodra je de spreadsheet met productinformatie goed hebt opgemaakt en opgeslagen als een .csv -bestand, kun je deze uploaden naar je webwinkel.

Opmerking: alleen fysieke producten kunnen worden geüpload. Voeg digitale producten rechtstreeks toe aan je webwinkel. Je kunt maximaal 1.500 producten, 150 categorieën en 10 afbeeldingen tegelijk uploaden (maar slechts 1 afbeelding per product). Voeg meer afbeeldingen toe aan je winkel.

Dit wordt niet weergegeven voor en-US

1. Selecteer Importeren/exporteren > Importeren .
  2. Selecteer CSV -bestand .
  3. Sleep je CSV -bestand naar het venster of selecteer Door bestanden bladeren om je bestand te zoeken. Je site controleert je bestand op fouten.
  4. Als er fouten worden gevonden, noteer dan de fouten of download het foutenrapport. Selecteer Annuleren om terug te keren naar je productlijst. Verhelp de fouten in je spreadsheet en begin opnieuw met importeren.
  5. Opmerking: het foutenrapport telt niet de eerste rij van je spreadsheet. Een fout in de oorspronkelijke regel 3 is bijvoorbeeld rij 4 in de spreadsheet (1 koprij plus 3 regels).

6. Als er geen fouten worden gevonden, selecteer je Importeren .
  7. Opmerking: het importproces is gebaseerd op SKU. Als je producten uploadt met SKU's die al bestaan, ontvang je een melding. Selecteer het selectievakje om te bevestigen dat je wilt dat de informatie uit de spreadsheet de huidige informatie in je webwinkel overschrijft. Vervolgens kun je Importeren selecteren.

8. Je producten worden geïmporteerd. Als je veel producten hebt, kan het even duren, dus we sturen je ook een e -mail als het importeren is voltooid. Je kunt wachten of OK selecteren als je het venster wilt sluiten.
  9. Als het importeren is voltooid en je venster nog steeds is geopend, selecteer je Gereed . Je producten zijn nu toegevoegd aan de pagina Alle producten .