WordPress Help

We hebben geprobeerd om de pagina zo goed mogelijk voor je te vertalen. De Engelse pagina is ook beschikbaar.

Importeer mijn WordPress -pagina's, posts en media -instellingen

WordPress heeft een ingebouwde functionaliteit waarmee je pagina's, berichten en media-instellingen kunt importeren die eerder zijn geëxporteerd vanaf een andere website . Dit kan handig zijn wanneer je je website naar een andere server verplaatst of wanneer je je berichten of pagina's wilt overdragen.

Opmerking: deze methode voor het importeren van WordPress -inhoud omvat geen bestanden zoals plug -ins en thema's, dus deze moeten worden overgedragen met FTP of Bestandsbeheer .
 1. Aanmelden bij WordPress.
 2. Selecteer in het menu aan de linkerkant Tools en vervolgens Importeren .
 3. Selecteer onder WordPress Nu installeren .
 4. Nadat de installatie is voltooid, selecteer je onder WordPress Importeur uitvoeren .
 5. Selecteer Bestand kiezen om het WXR -bestand (.xml) te zoeken dat je wilt uploaden vanaf je lokale computer en selecteer vervolgens Bestand uploaden en importeren .
  Opmerking: als je een foutmelding krijgt omdat je een groot bestand probeert te importeren, moet je verhogenupload_max_filesize enpost_max_size op je server naar een hogere waarde dan de grootte van het bestand dat je probeert te importeren.
 6. (Optioneel) Wijs de geïmporteerde inhoud toe aan een nieuwe of bestaande WordPress -gebruiker.
  • Toewijzen aan een nieuwe gebruiker: Voer een nieuwe gebruikersnaam in het tekstvak in. Deze gebruiker heeft een automatisch gegenereerd wachtwoord en een abonnee -rol. Daarna moet je het wachtwoord en de rol van de gebruiker wijzigen vanuit je WordPress -dashboard.
  • Toewijzen aan een bestaande gebruiker: Selecteer een bestaande gebruiker in de vervolgkeuzelijst.
 7. (Optioneel) Selecteer Bestandsbijlagen downloaden en importeren om bestandsbijlagen, zoals afbeeldingen of PDF -bestanden, te downloaden naar de mediabibliotheek op je nieuwe site. Je kunt deze optie alleen gebruiken als de bestanden nog steeds bereikbaar zijn via hun oorspronkelijke URL en als de URL dezelfde domeinnaam gebruikt als de geëxporteerde site. Anders moet je je bestandsbijlagen overbrengen met FTP of Bestandsbeheer .
 8. Selecteer Verzenden .

Alles is klaar. Veel plezier! bericht bevestigt dat het importeren met succes is voltooid.

Meer informatie